Exempel på hur du implementerar DKIM hos olika leverantörer

Info! Läs mer om DKIM och SPF.

Simply.com

Nedan visas hur ett DKIM record läggs in i DNS hanteringen på Simply.com
Under DNS administrationen, klicka på Lägg till DNS-post. Under Typ, välj CNAME.

Loopia

Nedan visas hur ett DKIM record läggs in i DNS hanteringen hos Loopia.

1. Skapa en subdomän: "editnews._domainkey".

Skapa ett DKIM-record enligt följande:

Typ: CNAME

Data: "dkim.editnews.com".

Se guide för hur ni lägger upp DKIM i Loopia: https://support.loopia.se/wiki/cname-a-pekare-till-extern-webbsida/

2. Skapa ett SPF-record följande:

Typ: TXT

Data: "v=spf1 mx include:outlook.com include:spf.multinet.com ~all"

Se guide för hur ni lägger upp SPF i Loopia: https://support.loopia.se/wiki/spf/

One.com

Nedan visas hur ett DKIM record läggs in i DNS hanteringen hos One.com
Under DNS administrationen, klicka på Skapa ny DNS-post. Välj CNAME.