Exempel på hur du implementerar DKIM hos olika leverantörer

Simply.com

Nedan visas hur ett DKIM record läggs in i DNS hanteringen på Simply.com
Under DNS administrationen, klicka på Lägg till DNS-post. Under Typ, välj CNAME.

Loopia

Nedan visas hur ett DKIM record läggs in i DNS hanteringen hos Loopia.
Hos Loopia under DNS administrationen väljer du att skapa en ny subdomän och anger namnet till editnews._domainkey

One.com

Nedan visas hur ett DKIM record läggs in i DNS hanteringen hos One.com
Under DNS administrationen, klicka på Skapa ny DNS-post. Välj CNAME.